Voor de puber

Psychosociale therapie

Het kan zijn dat je best veel hebt meegemaakt en dan moet je ook nog die puberteit doorkomen. De Puberbalie geeft je de kans om op een ongedwongen manier je verhaal kwijt te kunnen. Samen kijken we naar jouw situatie en ervaringen. Van daaruit zoeken we naar je kwaliteiten en je sterke punten, zodat je ze ook kan gebruiken om meer uit jezelf te halen en meer vertrouwen te krijgen. Het gaat hier om gemiddeld vijf tot acht individuele bijeenkomsten, waarbij je psychosociale vaardigheden worden ontwikkeld.

Met psychosociale vaardigheden bedoel ik: hoe ga je om met de dingen die jou een vervelend gevoel of vervelende gedachten geven en invloed hebben op je dagelijks functioneren?

Training

We gaan samen actief en op een gezellige manier je kwaliteiten leren kennen. Het gaat om zes groepsbijeenkomsten. Hierbij worden jouw sociale vaardigheden ontwikkeld. Je leert de groep goed kennen. Je leert wat jouw kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je een ander duidelijk maakt dat jij erbij hoort en dat je respect verdient.

Ik gebruik hierbij mijn expertise die ik heb als sociale vaardighedentrainer (zoals Rots en Water). Dus kom in actie en doe mee!

Deze training kan onder andere worden ingezet rond de overgang van het basisonderwijs naar het middelbaar onderwijs.

Kom in contact. Bel 06 - 48 42 38 32 voor een vrijblijvend gesprek.