Voor ouders

Uiteraard kunnen ook ouders terecht om te praten over de opvoeding van hun puber. Het ouderschap wordt vaak onderschat en kent grenzen. Ouders willen het beste voor hun kind en de puberteit kan een hele stille of conflictueuze fase zijn tussen de ouders en het kind. Het valt gewoon niet mee als je voelt dat er iets niet klopt of als dat je weet dat je kind veel heeft meegemaakt. Als ouder voel je vaak haarfijn aan wat er aan de hand is met je kind.

Dat is ook het uitgangspunt van mijn werkwijze met ouders. Niemand kent uw kind zo goed als u. Ik denk graag met u mee om uw eigen kwaliteiten en vaardigheden als ouder uit te vergroten. Ik denk graag met u mee om uw kind verder te helpen.

Als uw kind deelneemt aan De Puberbalie, gaat hier altijd een vrijblijvende kennismaking aan vooraf. Tussentijds houd ik u per mail op de hoogte. Na circa vijf tot acht gesprekken ronden we gezamenlijk af.

Mocht u behoefte hebben aan een tussentijds gesprek, dan kan dit op aanvraag.

Voor professionals

Voor jeugdzorginstellingen, onderwijsinstellingen of individuele professionals ben ik beschikbaar om mijn expertise en ervaringsdeskundigheid in te zetten, daar waar er puberzorgvragen of extra handen nodig zijn.

Daarnaast kan De Puberbalie ook jeugdigen, die op de wachtlijst staan voor jeugdhulp, tijdelijk psychosociale therapie bieden of nazorg, als er toch nog wat aandacht nodig is na een traject.

Overige activiteiten

De Puberbalie trekt graag op met anderen, die als doel hebben om meer uit zichzelf en een ander te halen. Dat betekent dat ik ook regelmatig zal deelnemen aan gezamenlijke projecten.

Kom in contact. Bel 06 - 48 42 38 32 voor een vrijblijvend gesprek.